• Neem contact op:055 203 41 06
  • Ons adres:Roggestraat 111, Apeldoorn
  • Openingstijden:09:00 uur - 21:30 uur

Over Tulay Karasu

Tulay werkt sinds 2008 als advocaat en heeft zich vrijwel direct toegespitst op het personen-en familierecht en van dit rechtsgebied ook haar specialisatie gemaakt. In dat kader heeft Tulay de gerenommeerde specialisatieopleiding van de vFAS (Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) gevolgd en deze succesvol afgerond.

Tulay Karasu aan het woord

“Dat mijn cliënten na een onzekere en emotionele periode weer goed verder kunnen, is mij heel veel waard. Ik begeleid hen graag door die moeilijke periode naar die nieuwe start. Rust en duidelijkheid zijn daarbij de helpende factoren. Uitleg met een heldere taal over de kansen, de mogelijkheden en de juridische gevolgen, is in mijn ogen de eerste stap daarvoor. Een vertrouwensrelatie met mijn cliënten is stap twee. Immers alleen met een goede samenwerking kunnen de beste gewenste resultaten worden bereikt. Maatwerk en persoonlijke aanpak zijn daarbij van belang, Immers niet alle zaken en alle cliënten zijn hetzelfde.”

Communicatie is de gouden tool

“In mijn praktijk ga ik oplossingsgericht te werk met als doel een zo goed mogelijk resultaat voor mijn cliënten te behalen. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij voorop. Ik ben er zeer van overtuigd dat de beste oplossingen kunnen worden bereikt door overleg, door communicatie. Vooral als er ook kinderen betrokken zijn is overleg in mijn visie een gouden tool. Immers, weliswaar wordt een relatie, een partnerschap, een huwelijk beëindigd, doch het ouderschap blijft. En hoe fijn is het voor de kinderen als de ouders samen in goede verstandhouding tot goede afspraken en beslissingen over hen kunnen komen. Daarom zal ik – waar mogelijk – altijd eerst proberen om in overleg tot een passende oplossing te komen.

Mocht overleg echter geen uitkomst bieden, dan zal ik de zaak met een duidelijke uitleg en toelichting aan de rechter voorleggen. Te allen tijde staat het belang van mijn cliënten voorop.”

Ondernemers in scheiding

“Ook ondernemers in scheiding sta ik bij. Het is van belang dat de continuïteit van de onderneming niet in gevaar komt. Met mijn specialistische kennis in het familierecht kan ik hen de gewenste bijstand verlenen.”

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Tulay heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht:

  • Bijzondere curator
  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Jeugdbeschermingsrecht
  • Mediation
  • Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is Tulay verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact

Hebben jullie de moeilijke beslissing genomen om te scheiden? Tulay Karasu staat klaar om u en uw partner te begeleiden tijdens de scheiding. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Array