• Neem contact op:055 203 41 06
 • Ons adres:Roggestraat 111, Apeldoorn
 • Openingstijden:09:00 uur - 17:30 uur

Echtscheidingsadvocaat Apeldoorn

Bent u op zoek naar een deskundige echtscheidingsadvocaat? Familierecht & Mediation Apeldoorn is gespecialiseerd in echtscheidingen en alles wat daarbij komt kijken. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via de onderstaande knop en bespreek met ons geheel vrijblijvend uw situatie.

Contact

Maak kennis met onze echtscheidingsadvocaat

Een echtscheiding is meestal zwaar en ingrijpend. Er spelen veel emoties en bovendien moet er een hoop geregeld worden. Familierecht & Mediation Apeldoorn staat u graag bij in dit proces. Onze echtscheidingsadvocaat Tulay Karasu heeft jarenlange ervaring en uitgebreide specialistische kennis op het gebied van personen- en familierecht. Ze staat u graag bij met advies en bemiddeling of het voeren van een procedure. Hierbij verliest ze de emotionele kant nooit uit het oog: ze is enorm betrokken bij haar cliënten en biedt altijd een luisterend oor. Door haar oplossingsgerichte, persoonlijke en efficiënte aanpak beschrijven cliënten Tulay Karasu als zeer betrokken en gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat.

Waar kan onze echtscheidingsadvocaat u bij helpen?

Onze echtscheidingsadvocaat is er voor de particulier én de ondernemer. Mr. Karasu is specialist in echtscheidingszaken en alles wat hiermee te maken heeft. Denk hierbij aan:

 • De regelingen met betrekking tot kinderen
 • Kinderalimentatie
 • Partneralimentatie
 • Het in kaart brengen en verdelen van bezittingen en schulden, zoals een woning, onderneming of uw inboedel
 • Afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden
 • Verdeling van pensioenen

Familierecht & Mediation Apeldoorn heeft hiernaast nog diverse andere specialismen. Neem gerust contact met ons op, dan denken we met u mee.

Mediation

Naast haar werkzaamheden als advocaat is mr. Karasu echtscheidingsmediator. Willen u en uw partner de echtscheiding in goed overleg afwikkelen, zonder een gerechtelijk proces? Dan is mediation een uitstekende keuze. Mr. Karasu leeft zich tijdens het bemiddelen in beide partijen in en vertegenwoordigt ook beide belangen. Mediation is doorgaans van korte duur en daarmee kunt u in veel gevallen kosten besparen. Tulay Karasu doet er alles aan om een gerechtelijke procedure te voorkomen.

Kosten echtscheidingsadvocaat

Aan een echtscheiding zijn diverse soorten kosten verbonden. Zo heeft u te maken met:

 • Griffierecht (kosten voor de rechtbank)
 • Kosten van gemeentelijke uittreksels
 • Eventueel een deurwaarder
 • Kosten echtscheidingsadvocaat of mediator

De laatste kosten hangen samen met hoeveel er geregeld moet worden en hoeveel u zelf kunt en wilt doen. Nadat de advocaat met u heeft kennisgemaakt en alle omstandigheden heeft doorgenomen, kan er een goede inschatting van de totale echtscheidingsadvocaatkosten worden gemaakt.

Contact

Bent u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Apeldoorn of bent u benieuwd naar welke manier van scheiden voor u het meest geschikt is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op: we denken graag met u mee.

Neem telefonisch contact op

Familierecht & Mediation Apeldoorn
Roggestraat 111
7311 CC Apeldoorn

Tel: 055 203 41 06
E-mail: info@familierecht-apeldoorn.nl