• Neem contact op:055 203 41 06
  • Ons adres:Roggestraat 111, Apeldoorn
  • Openingstijden:09:00 uur - 17:30 uur

Mediator Apeldoorn

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij partijen onder begeleiding van een mediator gezamenlijk op zoek gaan naar een oplossing. Een mediator helpt bij een echtscheiding of wanneer u onderlinge regels omtrent de zorg voor een of meerdere kinderen vast wilt laten leggen. Hiermee voorkomt u dat de situatie escaleert en het tot een rechtszaak leidt.

  • Voorkom hoge kosten voor een gerechtelijke procedure
  • Voorkom tussenkomst van of overgave aan een rechter
  • Bespreek uw situatie in een vertrouwde omgeving

Tulay Karasu is uw deskundige mediator in Apeldoorn. Bent u benieuwd wat een echtscheidingsmediator voor uw situatie kan betekenen? Neem contact op
via 055 203 41 06 om kennis te maken.

Neem telefonisch contact op

Eén mediator in plaats van twee advocaten

Een echtscheiding is een pijnlijke en onzekere periode die een drastische impact op zowel de ouders als de kinderen heeft. Goede communicatie bepaalt hoe dit proces verloopt, maar emoties kunnen een goede communicatie dwarsliggen. Een mediator leeft zich in beide partijen in en vertegenwoordigt beide belangen. Wanneer mediation niet succesvol is, wordt het proces gerechtelijk voortgezet. Dit betekent dat ieder een eigen advocaat in de arm moet nemen en beide partijen tegenover elkaar komen te staan. Mediation is meestal van kortere duur en daarmee ook kostenbeperkend. Mediator Tulay Karasu zal dan ook alles in haar macht doen om het proces tot een goede uitkomst te brengen en een gerechtelijke procedure te voorkomen.

Ga op respectvolle wijze uit elkaar met behulp van onze mediator

Mediation betekent dat u samen met uw partner zoekt naar een oplossing om escalaties te voorkomen. Met name wanneer het kinderen betreft, is het belangrijk om de situatie op respectvolle wijze te benaderen. De partners blijven immers ook na de echtscheiding ouders en moeten daarom op zoek naar een nieuwe omgangswijze. Met oog op de kinderen moet dit in goede banen worden geleid. Meestal lukt dit wel met behulp van een mediator. Ook bij een eigen onderneming speelt professionele voor- en nazorg een grote rol. Het maken van afspraken is van groot belang om te voorkomen dat de continuïteit van de onderneming in gevaar komt.

Mediator Apeldoorn: onze professionele standaard

Tulay Karasu staat geregistreerd in het register van de Nederlandse orde van advocaten. Zij heeft een specialisatie in het rechtsgebied personen- en familierecht. Deze registratie verplicht de advocaat of mediator elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Vast tarief voor mediation

Voor mediation bieden wij een scherpe vaste tariefpakket aan, waarover u meer kunt lezen op onze Tarieven pagina

Neem contact op met Familierecht Apeldoorn

U kunt iedere maandag van 10:00 tot 11:00 uur bij het gratis spreekuur van de mediator terecht. Maak daarvoor wel een afspraak. Tijdens het spreekuur kunt u uw juridisch probleem kosteloos en vrijblijvend aan ons voorleggen. U krijgt dan een kort juridisch advies. Inschrijven voor een gesprek doet u via het contactformulier.

Wenst u bijstand of bent u benieuwd of onze mediator uitkomst kan bieden, neem dan contact op met Familierecht & Mediation Apeldoorn via 055 203 41 06